Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Termeni si Conditii

 

Bine ati venit pe website-ul msc-corporation.ro.Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare.

MSC CORPORATION SRL, in calitate de proprietar si administrator al website-ului ,isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
MSC CORPORATION S.R.L garanteaza ca website-ul, la urcarea continutului sau pe serverele unde este gazduit, este "curat" fata de orice fel de virusi,troieni ,adware, sau alte componente cu continut daunator pentru computerul dumneavoastra.
Continutul website-ului a fost creat intr-un mediu "curat" liber de virusi sau troieni.
MSC CORPORATION S.R.L nu garanteaza insa pentru serverele pe care este gazduit
desi calitatea serverelor privind securitatea si nu numai este ireprosabila am putea spune.
Serverul pe care website-ul este gazduit este protejat si este instalat in spatii adecvate . Website-ul este gazduit pe serverele http://www.itcnet.ro.

Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu,MSC CORPORATION S.R.L fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.MSC CORPORATION S.R.L nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe website.
Daca nu puteti vizualiza corect website-ul inseamna ca aveti o versiune mai veche a browserelor Internet Explorer , Opera , Firefox , Google Chrome sau Nestscape.Va recomandam sa instalati ultimele versiuni disponibile gratuit.Website-ul functioneaza si se afiseaza corect in aceste principale browsere cele mai folosite in Romania.

MSC CORPORATION S.R.L nu utilizeaza,nu vinde,nu ofera tertilor,nu reproduce ,nu modifica, etc. nici un fel de informatie despre datele dumneavoastra atunci cand folositi formularul de contact sau cand folositi e-mailul prezentat la pagina contact.

Pentru a primi o oferta din partea noastra puteti accesa pagina Contact  unde veti completa formularul prezentat sau ne puteti triimite un e-mail la adresa
sorin@msc-corporation.ro.In anumite situatii (date de contact scrise gresit,email ce contine expresii vulgare,etc.) MSC CORPORATION S.R.L isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

Logo-ul firmei MSC Corporation nu poate fi folosit pe internet decat daca are link catre www.msc-corporation.ro.De asemenea nu poate fi folosit pe diverse materiale tiparite sau de orice alta natura, fara aprobarea scrisa sau verbala a detinatorului - MSC Corporation S.R.L !

 

 


Hit Counter