Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sisteme control acces si pontaj

 

MSC CORPORATION S.R.L va ofera consultanta in alegerea solutiilor potrivite pentru pontaj si sisteme acces, adaptarea produselor alese la situatia existenta, livrarea echipamentelor si a softurilor respective, configurarea si punerea in functiune a sistemelor respective precum si instruirea personalului care va utiliza aceste sisteme.

Pontajul

Pontajul se va face in apropierea locului de munca (sala,birou,hala industriala,etc)
iar datele de pontaj se utilizeaza ca atare sau pot fi exportate in programul de salarizare sau intr-un program de tip PPC (Production Planning & Control) sau ERP (Enterprise Resource Planning) .

Ceasuri de pontaj

Cateodata exista posibilitatea ca introducerea unui sistem de pontaj computerizat sa fie foarte dificila sau imposibila datorita unor anumiti factori.
Pentru aceste situatii ceasurile de pontaj sunt o solutie optima ,ba chiar se poate spune ca sunt de neinlocuit.In functie de modelul ales de dumneavostra, ceasul de pontaj se ocupa de diverse sarcini ca de exemplu imprimarea orei de sosire/plecare din firma, pana la calculul totalurilor din fisa de pontaj.
Ceasurile de pontaj sunt echipamente electronice moderne, care incorporeaza tehnologii de ultima ora.Sunt foarte fiabile si dupa instalarea si programarea initiala nu mai trebuie facute nici un fel de interventii timp de o perioada foarte lunga , perioada ce poate fi chiar de cativa ani .

Sistemul de acces

Controlul pentru acces in cladire/spatiu,este independent de pontaj (cu posibilitati de interconditionare) si poate permite sau nu, accesul pentru o persoana sau un grup de persoane, intr-o anumita zona sau intr-un anumit interval orar. Controlul acces este direct legat si actioneaza automat dispozitivele de barare a accesului - usi, porti,bariere etc.

Va rugam sa ne trimiteti un mesaj pentru orice informatie privind sistemele de acces si pontaj.

 

 

 


Hit Counter